Založ si blog

Krajcer je klamár, nie liberál

To čo je za nápad zakázať niekomu niečo predať? Daniel Krajcer má medzi tým množstvom bilbordov aj také, kde sľubuje: „Zastavím predaj kaštieľa v Stupave“. Ó, aké liberálne!
Tvrdí o sebe, že je liberál a na župana kandiduje s takýmto heslom?! Veď človek nemusí byť super ekonóm, aby vedel a videl, že na Slovensku chýbajú peniaze aj na dôležitejšie veci ako je nejaký kaštieľ. Ako si mohol vybrať za prioritu práve toto?! Máme v Bratislave málo problémov, ktoré čakajú na riešenie, keď budú peniaze?
Chýbajú peniaze na opravy ciest, nehovoriac o obchvate Bratislavy. Nemocnice sú zadlžené a chátrajú, človek sa aj bojí ochorieť, aby tam neskončil. Problémov, ktoré treba riešiť, je množstvo. A to, či kaštieľ predať alebo nie je istotne otázka dôležitá pre stupavčanov, ale mne je to jedno. Ak taký veľký kaštieľ dokáže BSK financovať, nech ho vlastní aj ďalej. Ak na to nemá, nech ho predá alebo prenajme. Ale vyhlásenia tipu „zastavím predaj“ sú neadekvátne. Otázka je, prečo si Krajcer práve toto vybral za prioritu hodnú drahých bilbordov? Žeby záujem jeho sponzorov? V každom prípade jeho heslo vôbec nie je liberálne a zaváňa všeličím, len nie blahom pre obyvateľov BSK.

Trest za vlastný názor

02.12.2013

Marián Greksa už nie je členom strany NOVA. Odišiel na protest, pretože sa mu nepáčilo, ako zo strany vyhodili Mira Segeta za blog, ktorý napísal. V maili Danielovi Lipšicovi vysvetľuje Greksa dôvody svojho odchodu: „Nechcem byť ďalej členom strany, ktorá pri prvej chybe vyhadzuje svojho člena. Nesúhlasím s jeho vylúčením, nech sa to nazýva hocijako. Aj ja si myslím, [...]

Lipšicove sms-ky

29.11.2013

Koľko sms-iek si pošlete s priateľom/milencom mesačne? Resp. koľko si ich napíšete s kamarátom? Daniel Lipšic si ich vymenil so svojou priateľkou 6577 za päť a pol mesiaca. To je skoro 1200 mesačne. Obsah radšej nebudem rozoberať, v každom prípade – o politickej situácii sa nebavili. Boli to správy medzi dvoma ľuďmi, mužom a ženou, ktorí k sebe majú veľmi [...]

Volím Moniku, lebo je žena

19.11.2013

Som typ človeka, ktorý sa voľbám nevyhýba a vždy sa snaží ísť voliť. Keď pre nič iné tak preto, aby ma po voľbách neškrelo svedomie, že som nevyjadrila svoj názor. V posledných týždňoch som preto sledovala vyjadrenia kandidátov na župana v Bratislavskom kraji a zvažovala, ktorého si vyberiem. Chcela som si vybrať človeka, nie stranu, ktorá je za ním. Vyberala [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 22494x
Priemerná čítanosť článkov: 2812x

Autor blogu

Kategórie