Založ si blog

Lipšic viní pravicu z podvodov

Daniel Lipšic mal plné ústa toho, ako treba spojiť pravicu. Ale robí to iba pred kamerami, v skutočnosti mu o posilnenie pravice vôbec nejde. Práve naopak. Svojim členom v Bratislave poslal pred blížiacimi sa župnými voľbami mail, v ktorom obvinil zvyšok pravice z volebných podvodov.

„Druhý kľúčový moment, ktorý dokáže ovplyvniť výsledky volieb, je účasť v okrskových volebných komisiách. Môže to byť rozhodujúca zbraň našich súperov. Ak nebudeme schopní obsadiť všetky miesta v okrskových komisiách, ktoré sú fyzicky prítomné pri hlasovaní a pri spočítavaní hlasov, tak nám reálne hrozí, že sa zástupcovia starých strán poza náš chrbát dohodnú. Žiaľ, podobné neférové praktiky sa už v minulosti stali. Naše hnutie má ešte desiatky neobsadených miest v okrskových komisiách. Dôrazne vás preto prosím, aby ste oslovili svojich príbuzných a známych s ponukou nominovania do okrskových volebných komisií.“

Tento kresťan katolík, ktorý volá po slušnosti v politike, štve svojich členov proti sympatizantom a členom zvyšku pravice. Obviňuje ich z podvodov v minulosti a čaká, že budú podvádzať zase. Nuž, kto je bez viny, nech hodí kameňom….

Lipšic za posledný rok ukázal, aký je zdatný v kázaní vody a pití vína. Najprv vyhlasoval, ako treba pravicu zjednotiť. Potom prijal do svojej strany NOVA uprchlíkov zo SAS, ktorí sa k nemu tlačili už dlho (asi mu došli zdroje od vlastných sponzorov). Do župných volieb v Bratislave odmietol podporiť kandidáta pravice, aktuálneho župana Pavla Freša, a postavil vlastného kandidáta – Daniela Krajcera. Ani v dôvodoch prečo nepodporiť Freša nebol konzistentný. Najprv tvrdil, že Frešo by pravdepodobne boj o županské kreslo prehral (akoby sa postavením ďalšieho pravicového kandidáta zvýšili ich šance poraziť Moniku F.B.) Neskôr tvrdil, že občania Bratislavského kraja potrebujú zmenu, dospeli k tomu po stretnutiach s voličmi aj po viacerých prieskumoch (odkiaľ berie toľko peňazí na prieskumy a kampane, mimochodom?!)

Na pravici Lipšicovi nezáleží, záleží mu len na sebe a vlastnom úspechu. Na svojich billboardoch sa sám vyhlásil za nového lídra pre Slovensko a robí všetko preto, aby sa ním stal. Aj na úkor toho, že pravicu celkom rozbije.

Trest za vlastný názor

02.12.2013

Marián Greksa už nie je členom strany NOVA. Odišiel na protest, pretože sa mu nepáčilo, ako zo strany vyhodili Mira Segeta za blog, ktorý napísal. V maili Danielovi Lipšicovi vysvetľuje Greksa dôvody svojho odchodu: „Nechcem byť ďalej členom strany, ktorá pri prvej chybe vyhadzuje svojho člena. Nesúhlasím s jeho vylúčením, nech sa to nazýva hocijako. Aj ja si myslím, [...]

Lipšicove sms-ky

29.11.2013

Koľko sms-iek si pošlete s priateľom/milencom mesačne? Resp. koľko si ich napíšete s kamarátom? Daniel Lipšic si ich vymenil so svojou priateľkou 6577 za päť a pol mesiaca. To je skoro 1200 mesačne. Obsah radšej nebudem rozoberať, v každom prípade – o politickej situácii sa nebavili. Boli to správy medzi dvoma ľuďmi, mužom a ženou, ktorí k sebe majú veľmi [...]

Volím Moniku, lebo je žena

19.11.2013

Som typ človeka, ktorý sa voľbám nevyhýba a vždy sa snaží ísť voliť. Keď pre nič iné tak preto, aby ma po voľbách neškrelo svedomie, že som nevyjadrila svoj názor. V posledných týždňoch som preto sledovala vyjadrenia kandidátov na župana v Bratislavskom kraji a zvažovala, ktorého si vyberiem. Chcela som si vybrať človeka, nie stranu, ktorá je za ním. Vyberala [...]

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jazierko, záhradné jazierko, zima, mráz

SHMÚ: Na celom Slovensku sa v noci môže vyskytnúť prízemný mráz

25.04.2024 17:18

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahu prvého stupňa.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 22493x
Priemerná čítanosť článkov: 2812x

Autor blogu

Kategórie