Založ si blog

Krajcer sa snaží ovplyvniť učiteľov

Tak Krajcer napísal list bratislavským učiteľom, kde im vysvetlil, prečo majú voliť práve jeho. Hmm…
Keď sa ich snaží ovplyvniť teraz, čo by robil v budúcnosti, keby sa stal županom? Pred parlamentnými voľbami by im poslal správu, že chce fotku z mobilu ako dôkaz, že volili stranu NOVA a krúžkovali Lipšica? Neuveriteľné! Ako si, a teraz čisto ľudsky, môže niečo také dovoliť? Ako sa odváži vstúpiť na akademickú pôdu?! Nepochopiteľné ľudsky ani profesionálne.
Nechcem vedieť, čo hovorí v tých domovoch dôchodcov a opatrovateľských služieb, kam údajne chodí a agituje. Voľte ma, lebo len ja vám garantujem, že budete mať kde byť aj po voľbách? Nevládzete odkráčať do volebnej miestnosti? Nevadí, urnu vám prinesú až k posteli stačí ak hodíte môj lístok. Hnus! Radšej na to nemyslieť.
Ale čo sa dalo čakať od človeka, ktorý sa popri manželke stíhal ešte jeden vzťah s kolegyňou, mal s ňou syna a aj s ňou bol aj nebol? A s takýmto osobným profilom išiel do politiky a s takým profilom ho prichýlil v strane NOVA Lipšic? Lipšicovi to asi nevadilo, veď podľa nedávno zverejnených sms, ktoré si písal s milenkou, sám nevedie iný život, aj keď sa prezentuje ako slušný kresťan katolík.

Trest za vlastný názor

02.12.2013

Marián Greksa už nie je členom strany NOVA. Odišiel na protest, pretože sa mu nepáčilo, ako zo strany vyhodili Mira Segeta za blog, ktorý napísal. V maili Danielovi Lipšicovi vysvetľuje Greksa dôvody svojho odchodu: „Nechcem byť ďalej členom strany, ktorá pri prvej chybe vyhadzuje svojho člena. Nesúhlasím s jeho vylúčením, nech sa to nazýva hocijako. Aj ja si myslím, [...]

Lipšicove sms-ky

29.11.2013

Koľko sms-iek si pošlete s priateľom/milencom mesačne? Resp. koľko si ich napíšete s kamarátom? Daniel Lipšic si ich vymenil so svojou priateľkou 6577 za päť a pol mesiaca. To je skoro 1200 mesačne. Obsah radšej nebudem rozoberať, v každom prípade – o politickej situácii sa nebavili. Boli to správy medzi dvoma ľuďmi, mužom a ženou, ktorí k sebe majú veľmi [...]

Volím Moniku, lebo je žena

19.11.2013

Som typ človeka, ktorý sa voľbám nevyhýba a vždy sa snaží ísť voliť. Keď pre nič iné tak preto, aby ma po voľbách neškrelo svedomie, že som nevyjadrila svoj názor. V posledných týždňoch som preto sledovala vyjadrenia kandidátov na župana v Bratislavskom kraji a zvažovala, ktorého si vyberiem. Chcela som si vybrať človeka, nie stranu, ktorá je za ním. Vyberala [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 22469x
Priemerná čítanosť článkov: 2809x

Autor blogu

Kategórie