Založ si blog

Lipšicove sms-ky

Koľko sms-iek si pošlete s priateľom/milencom mesačne? Resp. koľko si ich napíšete s kamarátom?

Daniel Lipšic si ich vymenil so svojou priateľkou 6577 za päť a pol mesiaca. To je skoro 1200 mesačne. Obsah radšej nebudem rozoberať, v každom prípade – o politickej situácii sa nebavili. Boli to správy medzi dvoma ľuďmi, mužom a ženou, ktorí k sebe majú veľmi blízko. Ona je slobodná a on je „len“ chlap. Takéto veci sa dejú bežne. A len to potvrdzuje tvrdenie, že čím viac sa človek prezentuje ako konzervatívny katolík, kresťan, tým väčší zvrhlík to je. Česť výnimkám, samozrejme. A vďaka za nich.

Čo sa ma ale viac dotýka je skutočnosť, koľko času dokázal Lipšic ako verejný činiteľ, funkcionár, venovať tomuto typu komunikácie. Ako volič očakávam, že politik, ktorý sa uchádzal vo voľbách (aj) o môj hlas, si bude plniť svoje úlohy. Že to bude jeho zamestnanie, ak nie poslanie. A že si bude plniť povinnosti. Ale ako si ich plní človek, ktorý si počas oficiálnych rokovaní vypisuje sms-ky s milenkou? A nebavíme sa o jednej, ale o 40 denne, v prepočte. Takto sa správa človek, ktorý tvrdí, že je lídrom pravice? Asi má okolo seba veľmi pracovitých ľudí, ktorí to odmakajú a vymyslia zaňho. Keď sa celé dni zabáva konverzáciou s milenkou, resp. viacerými dievčatami, ako píšu na portáli lipšic.net, tak potom nech sa netvári ako líder a už vôbec nie ako konzervatívny kresťanský politik.

Objavujú sa pochybnosti o pravosti sms-iek. Nemyslím, že sú podvrh. Písal ich z ministerského telefónu! Ministerstvo vnútra, ako majiteľ čísla a aparátu, si teda veľmi ľahko vie overiť ich pravosť u operátora. Darmo sa teda Lipšic obhajuje útočením, že dal trestné oznámenie. Keby boli sms-ky podvrh, už by bola celá vec v pokročilejšom štádiu.

Veľká škoda je, že aj ostatných „vrcholových“ politikov nesledujú tak podrobne ako Daniela Lipšica. Keby mali aj oni stránky plné informácií o pochybných kontaktoch, biznisoch a vzťahoch, mnohým voličom by sa otvorili oči.

Trest za vlastný názor

02.12.2013

Marián Greksa už nie je členom strany NOVA. Odišiel na protest, pretože sa mu nepáčilo, ako zo strany vyhodili Mira Segeta za blog, ktorý napísal. V maili Danielovi Lipšicovi vysvetľuje Greksa dôvody svojho odchodu: „Nechcem byť ďalej členom strany, ktorá pri prvej chybe vyhadzuje svojho člena. Nesúhlasím s jeho vylúčením, nech sa to nazýva hocijako. Aj ja si myslím, [...]

Volím Moniku, lebo je žena

19.11.2013

Som typ človeka, ktorý sa voľbám nevyhýba a vždy sa snaží ísť voliť. Keď pre nič iné tak preto, aby ma po voľbách neškrelo svedomie, že som nevyjadrila svoj názor. V posledných týždňoch som preto sledovala vyjadrenia kandidátov na župana v Bratislavskom kraji a zvažovala, ktorého si vyberiem. Chcela som si vybrať človeka, nie stranu, ktorá je za ním. Vyberala [...]

Krajcer sa snaží ovplyvniť učiteľov

31.10.2013

Tak Krajcer napísal list bratislavským učiteľom, kde im vysvetlil, prečo majú voliť práve jeho. Hmm… Keď sa ich snaží ovplyvniť teraz, čo by robil v budúcnosti, keby sa stal županom? Pred parlamentnými voľbami by im poslal správu, že chce fotku z mobilu ako dôkaz, že volili stranu NOVA a krúžkovali Lipšica? Neuveriteľné! Ako si, a teraz čisto ľudsky, môže [...]

vojna na Ukrajine, Charkov

Poľsko chce poslať Ukrajincov domov bojovať. Podľa ministra sú Poliaci pobúrení, keď vidia mladých z Ukrajiny vysedávať v kaviarňach

25.04.2024 06:24

Poľsko je pripravené pomôcť Ukrajine pri návrate mužov vo vojenskom veku, uviedol poľský minister obrany Wladyslaw Kosiniak-Kamysz.

SR ÚV MZ Fico Dolinková rokovanie kontrola TK BAX

Kontrolóri o stave zdravotníctva: Štát na jeho riadenie rezignoval, dôsledky pre pacientov sú alarmujúce

25.04.2024 06:05

Nemáme prehľad o financiách, nemodernizujeme a najakútnejším problémom je chýbajúci lekársky a ošetrovateľský personál.

vojna na Ukrajine, Bachmut

ONLINE: Pistorius: Rusi už vyrábajú viac zbraní, než potrebujú proti Ukrajine

25.04.2024 06:00

Veľká časť toho, čo sa vyrobí v ruských vojenských závodoch, nemieri na front na Ukrajine, ale končí v skladoch, tvrdí nemecký minister obrany Boris Pistorius.

Špióni

Kradnuté technológie, sabotáže aj plánované útoky. Európu zaplavujú čínski a ruskí špióni

25.04.2024 06:00

Špiónov, ktorí pracovali pre Čínu, zadržali v Británii aj v Nemecku. Ruských, ktorí pripravovali aj útoky, odhalila nemecká polícia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 22490x
Priemerná čítanosť článkov: 2811x

Autor blogu

Kategórie