Krajcer je klamár, nie liberál

13. októbra 2013, jarmilahirakova, Nezaradené

To čo je za nápad zakázať niekomu niečo predať? Daniel Krajcer má medzi tým množstvom bilbordov aj také, kde sľubuje: „Zastavím predaj kaštieľa v Stupave“. Ó, aké liberálne!
Tvrdí o sebe, že je liberál a na župana kandiduje s takýmto heslom?! Veď človek nemusí byť super ekonóm, aby vedel a videl, že na Slovensku chýbajú peniaze aj na dôležitejšie veci ako je nejaký kaštieľ. Ako si mohol vybrať za prioritu práve toto?! Máme v Bratislave málo problémov, ktoré čakajú na riešenie, keď budú peniaze?
Chýbajú peniaze na opravy ciest, nehovoriac o obchvate Bratislavy. Nemocnice sú zadlžené a chátrajú, človek sa aj bojí ochorieť, aby tam neskončil. Problémov, ktoré treba riešiť, je množstvo. A to, či kaštieľ predať alebo nie je istotne otázka dôležitá pre stupavčanov, ale mne je to jedno. Ak taký veľký kaštieľ dokáže BSK financovať, nech ho vlastní aj ďalej. Ak na to nemá, nech ho predá alebo prenajme. Ale vyhlásenia tipu „zastavím predaj“ sú neadekvátne. Otázka je, prečo si Krajcer práve toto vybral za prioritu hodnú drahých bilbordov? Žeby záujem jeho sponzorov? V každom prípade jeho heslo vôbec nie je liberálne a zaváňa všeličím, len nie blahom pre obyvateľov BSK.