Krajcer sa snaží ovplyvniť učiteľov

31. októbra 2013, jarmilahirakova, Nezaradené

Tak Krajcer napísal list bratislavským učiteľom, kde im vysvetlil, prečo majú voliť práve jeho. Hmm…
Keď sa ich snaží ovplyvniť teraz, čo by robil v budúcnosti, keby sa stal županom? Pred parlamentnými voľbami by im poslal správu, že chce fotku z mobilu ako dôkaz, že volili stranu NOVA a krúžkovali Lipšica? Neuveriteľné! Ako si, a teraz čisto ľudsky, môže niečo také dovoliť? Ako sa odváži vstúpiť na akademickú pôdu?! Nepochopiteľné ľudsky ani profesionálne.
Nechcem vedieť, čo hovorí v tých domovoch dôchodcov a opatrovateľských služieb, kam údajne chodí a agituje. Voľte ma, lebo len ja vám garantujem, že budete mať kde byť aj po voľbách? Nevládzete odkráčať do volebnej miestnosti? Nevadí, urnu vám prinesú až k posteli stačí ak hodíte môj lístok. Hnus! Radšej na to nemyslieť.
Ale čo sa dalo čakať od človeka, ktorý sa popri manželke stíhal ešte jeden vzťah s kolegyňou, mal s ňou syna a aj s ňou bol aj nebol? A s takýmto osobným profilom išiel do politiky a s takým profilom ho prichýlil v strane NOVA Lipšic? Lipšicovi to asi nevadilo, veď podľa nedávno zverejnených sms, ktoré si písal s milenkou, sám nevedie iný život, aj keď sa prezentuje ako slušný kresťan katolík.